A+ A A-

Categoriën online inschrijven:

CKC Drenthe Academie


Welkom bij ons aanbod CKC Drenthe Academie
 

Komend schooljaar bieden wij scholing aan in de volgende categorieën; 'Het jong kind', 'Didactiek', 'Pedagogiek', Duurzame inzetbaarheid', 'Management algemeen' en 'Begeleiden en opleiden'.
Hieronder kun je de diverse scholing bekijken. De scholing is uitsluitend bedoeld voor medewerkers van CKC Drenthe. Als de datum op 1-8-2020 staat is de daadwerkelijke cursusdatum nog niet bekend of wordt dit nog in overleg met de cursisten vastgesteld.

Aan- en afmelden
Graag ontvangen we uiterlijk 26 juni 2020 jullie aanmelding. Op basis van het aantal deelnemers bepalen we of we de betreffende cursus door laten gaan. Hier word je via de mail van op de hoogte gebracht.   
Afmelden voor een cursus na de deadline is niet altijd mogelijk, omdat je daarmee andere collega’s kunt duperen in het geval van minimale aantallen. In dat geval draag je gewoon bij aan de cursuskosten, ongeacht je aanwezigheid. 

Uiterlijke aanmelddatum is 26 juni 2020!!! 

Vergeet niet op de knop 'aanmelding bevestigen' te drukken.
Daarmee is je inschrijving definitief en ontvang je een bevestiging van inschrijving per e-mail in je mailbox.

Via deze website schrijf je je in voor ons aanbod scholing van CKC Academie. Vergeet niet bij 'lees meer' te kijken welke kosten hier aan verbonden zijn. De inschrijving voor 'gratis' CKC café's volgt in juni.