A+ A A-

Categoriën online inschrijven:

CKC Drenthe Academie


Welkom bij ons aanbod CKC Drenthe Academie
 

Komend schooljaar bieden wij scholing aan in de volgende categorieën; 'Het jonge kind', 'Pedagogisch-didactisch handelen', Duurzame inzetbaarheid', 'Allerlei' en 'Begeleiden en opleiden'.
Hieronder kun je de diverse scholingen bekijken. De scholing is uitsluitend bedoeld voor medewerkers van CKC Drenthe. Als de datum op 1-8-2021 staat is de daadwerkelijke cursusdatum nog niet bekend of wordt dit nog in overleg met de cursisten vastgesteld.

Aan- en afmelden
Voor een aantal scholingen ontvangen we uiterlijk 25 juni 2021 graag je aanmelding. Op basis van het aantal deelnemers bepalen we of we de betreffende cursus door laten gaan. Hiervan word je via de mail op de hoogte gebracht. Bij iedere scholing staat de uiterste aanmelddatum vermeld.  
Afmelden voor een cursus na de deadline is niet altijd mogelijk, omdat je daarmee andere collega’s kunt duperen in het geval van minimale aantallen. In dat geval draag je gewoon bij aan de cursuskosten, ongeacht je aanwezigheid. 

Vergeet niet op de knop 'aanmelding bevestigen' te drukken.
Daarmee is je inschrijving definitief en ontvang je een bevestiging van inschrijving per e-mail in je mailbox.

Via deze website schrijf je je in voor ons aanbod scholing van CKC Academie. Vergeet niet bij 'lees meer' te kijken welke kosten hier aan verbonden zijn.

De inschrijving voor 'gratis' CKC café's volgt binnenkort.