A+ A A-

Duurzame inzetbaarheid

Events

Gun het jezelf! Van Mind full naar Mind ful?

In onze huidige maatschappij hebben we te maken met veel prikkels:
denk aan e-mails, (mobiele) telefoons, maar ook alledaagse taken of zorgen die we hebben rondom werk, gezin en netwerk. Onze aandacht is vaak afgeleid en verdeeld. Als dit te lang duurt, kun je (spannings)klachten krijgen of zelfs uitvallen op het werk.
Wil je dit voorkomen of ben je juist aan het herstellen, dan kan de Verkorte Mindfulnesstraining je hier bij helpen!
Mindfulness is een wetenschappelijk bewezen, effectieve methode om stress te doen afnemen. 

Datum:
19 januari 2022 16:00
Sluitingsdatum:
vrijdag 10 december 2021
Max. deelnemers:
12
Ingeschreven:
10
Aantal plaatsen:
2

Handen aan het roer

Je hebt van alles te doen, een volle agenda! Even een praatje maken met je collega, een paar minuten naar buiten staren, een andere taak oppakken of een ontspanningsoefening doen zou goed voor je zijn. Dat weet je ook, maar er de tijd voor nemen lukt je niet. Want dan krijg jij je werk niet goed af en dat is het allerbelangrijkste! Je weet dat het anders kan……… 

Misschien herken je dit voorbeeld wel en maak je iets dergelijks mee in je eigen werksituatie. Ervaar je meer dat de wal het schip keert dan dat jij zelf de koers bepaalt. Vind jij het moeilijk om je werk los te laten? Ben jij je bewust van wat je doet maar er concreet acties en ander gedrag aan verbinden vind je moeilijk? Dan kun jij wellicht baat hebben bij deze training gericht op het vergroten van jouw keuzemogelijkheden en het genieten van je prachtige baan. 

Datum:
16 februari 2022 15:00
Sluitingsdatum:
woensdag 09 februari 2022
Max. deelnemers:
10
Ingeschreven:
3
Aantal plaatsen:
7