A+ A A-

Management algemeen

Events

Korte cursus Bouwcoördinator / Midden management

Tijdens de cursus voor bouwcoördinatoren / middenmanagement werk je aan de competenties die van belang zijn bij het uitvoeren van een functie als bouwcoördinator en/of binnen het middenmanagement of wanneer je leiding geeft aan individuen en/of groepen binnen de school.

Tijdens de uitvoering van de cursus staat je persoonlijke ontwikkeling centraal. Je werkt met een persoonlijk actieplan. Aan het einde van de cursus wordt de 360 graden feedback uitgevoerd. Je persoonlijke ontwikkeling komt dan duidelijk in beeld.

Datum:
7 oktober 2020 15:30
Sluitingsdatum:
vrijdag 03 juli 2020
Max. deelnemers:
18
Ingeschreven:
11
Aantal plaatsen:
7
Locatie:
Het Stadshuys

Het werk van de medezeggenschapsraad (lid MR/GMR)

Jaarlijks stromen vaak nieuwe ouders en leerkrachten een MR of GMR in. In deze cursus maken nieuwe MR- en/of GMR-leden op een leuke en praktijkgerichte manier kennis met het onderwijs en het werk van de medezeggenschapsraden. Een mooie manier om nieuwe mensen in de medezeggenschapsraad een goede start te geven en hen snel aan te laten sluiten bij de andere leden van de raad. De basiscursus is ook geschikt voor mensen die al langer deel uit maken van een MR en/of de GMR binnen onze organisatie.

Datum:
11 februari 2021 19:30
Sluitingsdatum:
vrijdag 01 januari 2021
Max. deelnemers:
Onbeperkt
Ingeschreven:
4