A+ A A-

Het jonge kind

Events

Basiscursus: Het jonge kind (0-7 jaar)

(Voor deze cursus is er plaats voor 10 pedagogisch medewerkers. De bevestiging van inschrijving is geen garantie op deelname.
Je ontvangt hiervoor een aparte mail)

Als kind maak je je grootste ontwikkeling door in je eerste levensfase, tot ongeveer 7 jaar. Een belangrijke fase om de wereld te verkennen. Een goede start van het kind thuis, op het kinderdagverblijf, in de peuteropvang en op de basisschool heeft een positieve invloed op de rest van de ontwikkeling van het kind.  

In de training ‘Het jonge kind’, bedoeld voor pm’ers en leerkrachten in de onderbouw, komen theoretische inzichten en achtergronden aan bod en gaan we met elkaar in gesprek over de kansen en mogelijkheden die je ziet voor je eigen groep en/of locatie. Hoe zie je de doorgaande lijn voor je en hoe spreek je hierover dezelfde taal? Dit doen we o.a. door de bijeenkomsten op de locaties van de verschillende deelnemers te laten plaatsvinden, waarbij per bijeenkomst de eigen dagelijkse praktijk als uitgangspunt genomen wordt. We hopen dat je zo nog meer geïnspireerd raakt en je eigen inzichten en handelingsmogelijkheden gaat vergroten! 

 

Datum:
11 oktober 2021 19:00
Sluitingsdatum:
donderdag 30 september 2021
Max. deelnemers:
12
Ingeschreven:
8
Aantal plaatsen:
4